Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Permisul de conducere, un vis neîmplinit

Situație incredibilă în Gorj! Permisul auto a devenit din ce în ce mai greu de obținut. Cursanții pică pe capete la proba teoretică, iar care iau carnetul de șofer din prima deja sunt foarte puțini. O spun reprezentanții Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto, care se confruntă  cu candidați care repetă proba scrisă și de zece ori.

Mulţi încep şcoala de şoferi, puţin mai ies cu permisul de conducere. Din zecile de candidați, care zilnic, își încearcă norocul, după proba teoretică, mulți sunt respinși. Potrivit șefului Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Gorj promovabilitatea pentru obținerea permisului de conducere este tot mai mică de la an la an. Drept urmare și programarările se întind pe o perioadă mai mare de timp.

La proba practică programările se întind pe două săptămâni. Cursanții care pică această probă nu se pot programa mai devreme de 14 zile. Ei trebuie mai întâi să facă șase ore de conducere și să facă și dovada printr-o adeverință pe care o vor prezenta atunci când vor susține traseul.

Articole similare

Back to top button