Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Seful CJ REFUZĂ în continuare verificările

,,Nerespectarea legii se plătește atât financiar, cât și cu capul” ! Declarația îi aparține prefectului județului Gorj și a venit după ce președintele Consiliului Județean Gorj a refuzat din nou verificările Corpului de Control al Prefecturii Gorj. Iulian Popescu îi transmite sefului CJ că, după amenda de 5000 de lei, va trece și la alte sancțiuni mult la drastice.

Iulian Popescu s-a declarat uimit de refuzul controlului și dorește să știe ce ar avea de ascuns CJ Gorj. În această dimineață, echipa de control din cadrul Prefecturii Gorj nu a fost lăsată să înceapă verificările în instituția condusă de Cosmin Popescu.

Prefectul județului Gorj îi transmite sefului Consiliului Județean Gorj că acest control în instituția pe care o conduce se va face cu sau fără voia lui.

Acțiunea de control demarată la Consiliul Județean Gorj este una legală fiind confirmat acest lucru și de către Ministerul Afacerilor Interne și Corpul de Control al Primului Ministru.

Articole similare

Back to top button