Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Primarii își fac calcule pentru alegeri

Comasarea alegerilor pune primarii pe jar. În timp ce unii văd cu ochi buni această inițiativă, alții sunt îngrijorați și susțin că nu mai este timp pentru a se pregăti pentru campanie. La Gorj, sunt localități în care nici măcar nu au fost anunțați candidații, deși primul scrutin de alegeri este posibil să aibă loc în vară.

Primarul din Turburea susține că momentan nu are niciun contracandidat la funcția de primar în localitatea pe care o conduce.

În aceeași situație este și primarul din Drăguțești. Alesul local susține că este posibil ca în foarte multe comune, actualii primari să nu aibă contracandidați pentru că timpul este scurt, iar persoanele care ar putea candida la funcția de primar nu au fost anunțate de către partidele politice.

La Bălești, primarul este convins că va avea contracandidați, însă timpul este prea scurt pentru a convinge electoratul să le acorde votul.

În schimb, primarul din comuna Roșia de Amaradia susține că se stia că există varianta comasării alegerilor, iar organizațiile și-au pregătit deja candidații pentru alegerile locale.

Dacă alegerile locale vor avea loc în luna iunie, până în septembrie,  anumite localități ar putea avea doi primari: unul ales și altul în funcție.

Articole similare

Back to top button