Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cetățenii care se pot pensiona mai devreme

Cetățenii din Târgu Jiu se pot pensiona mai devreme cu doi ani. Există o lege care permite celor care au locuit minimum 30 de ani în zone poluate să se pensioneze cu doi ani mai devreme. Una dintre aceste zone cu un grad ridicat de poluare este și municipiul Târgu Jiu.

Târgujienii se pot pensiona cu doi ani mai devreme. Pentru a beneficia de această facilitate, este obligatoriu ca cetățenii să fi locuit 30 de ani în una dintre zonele afectate de poluare. Doritorii trebuie să se prezinte la sediul evidenței persoanelor și să facă o solicitare pentru a primi o adeverință. În municipiul Târgu Jiu s-au prezentat mii de persoane pentru a se pensiona mai devreme.

De când a intrat în vigoare această lege persoanele interesate s-au prezentat la sediul Serviciul de evidență a populației, cât și la casa de pensii pentru a afla ce trebuie să facă pentru a beneficia de această facilitate.

Din județul Gorj mai multe localitați se încadrează în această categorie. Printre acestea se numără localități precum Brănești, Bâlteni, Bustuchin, Câlnic, Mătăsari, Rovinari și Turceni.

Articole similare

Back to top button