Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaActualitatePoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Acțiunea de control la CJ Gorj, una legală

Autoritățile centrale au făcut lumină în războiul dintre Prefectură și Consiliul Județean Gorj. Premierul Marcel Ciolacu și Ministerul Afacerilor Interne au transmis, printr-o adresă, că verificările Corpului de Control trimis de prefectul Iulian Popescu la instituția condusă de Cosmin Popescu sunt unele legale. Prin acest document, Instituția Prefectului este încurajată să continue controlul, care va începe mâine dimineață.

De trei săptămâni continuă scandalul dintre seful Consilului Județean și prefectul de Gorj. Totul după ce Iulian Popescu a trimis Corpul de Control să facă verificări la Consiliul Județean, instituție care nu a mai fost controlată de peste 30 de ani. Cum tot mai multe persoane au considerat că acest control este de fapt un atac politic și că Instituția Prefectului nu are competența de a verifica Consiliul Județean Gorj, prefectul a cerut lămuri de la Guvern în acest sens. A primis si răspunsul de la MAI: Acțiunea de control este una perfect legală.

Asadar, Cosmin Popescu nu scapă de verificări.  Mâine, echipa de control se va deplasa la Consiliul Județean Gorj pentru a începe verificările.

Iulian Popescu pune tunurile pe cei care au spus că acest control nu este unul legal și le transmite că nu se lasă intimidat de cei care s-au comportat ca niste ,,ciocoi”.

În cazul în care, mâine, seful CJ Gorj refuză să pună la dispoziția verificatorilor actele dorite, prefectul județui Gorj a anunțat că va luat toat măsurile legale împotriva președintelui Cosmin Popescu.

Articole similare

Back to top button