Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Iordache INTRĂ în cursa electorală. Află unde…

PNL a luat primele decizii în privința anului electoral 2024. Biroul Permanent Național a decis ca liderii filiarelor județene să-și asume o candidatură la consiliile județene sau la primăriile cele mai importante din județ. Ceea ce înseamna că, la Gorj, Ion Iordache este nevoit să candideze fie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, fie pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Senatorul a declarat că a votat în BPN luarea acestei decizii, pe care o consideră una corectă.

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a declarat că decizia va fi stabilită în cadrul organizației pe care o conduce, însă cu siguranță va intra ”în cea mai grea bătălie”. Rămâne însă de văzut cu cine va decide să intre în cursă, cu Marcel Romanescu sau cu Cosmin Popescu.

Biroul Politic Național al PNL a emis o decizie prin care liderii filialelor județene sunt obligaţi să-și asume candidaturile fie pentru primărie, fie pentru consiliul județean. Decizia de la nivel central a liberalilor are ca scop mobilizarea președinților de filiale de partid să se implice și să scoată rezultate bune. Potivit acestei decizii,  se poate ajunge până la dizolvarea organizațiilor județene care se vor situa pe ultimele 10 locuri în clasamentul rezultatelor la alegerile europarlamentare din 2024.

Articole similare

Back to top button