Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Spital din Gorj, fără medic anestezist

Situație fără precedent la Spitalul din Rovinari! Unitatea medicală nu are medic anestezist de o lună, ceea ce înseamnă că nu se poate interveni chirurgical în cazul unei urgenţe. Semnalul de alarmă a fost tras de subprefectul de Gorj, Anca Borduşanu.  Medici ar fi, numai că nu pot profesa din lipsa unei semnături a Ministrului Sănătății. O spune un doctor cardiolog, care face apel la subrefect să nu se mai vaite pe rețelele de socializare și să pună mâna pe telefon, să-l contacteze pe Alexandru Rafila, că face parte din aceeași echipă politică, și să-l roage să deblocheze urgent această situație .

Subprefectul Anca Bordușanu  a cerut ca managerii spitalelor din județ să fie prezenți în fiecare sendință pentru a identifica problemele și a fi găsite soluții pentru deficitul de medici.

Medicul cardiolog, Cosmin Răuț, susține că această situație este întâlnită în mai toate spitalele din tară, iar de vină pentru această situație este Ministrul Sănătății, care tărăgănează semnarea diplomelor medicilor pentru diverse specalizări. Acesta a dat și exemplul unui medic ATI-st de la Rovinari care așteaptă după o semnătiră de două luni.

Medicii din Rovinari sunt de părere că echipa PSD este implicată în a face valuri și a câștiga capital politic arătând cu degetul către alții.

Situația sistemului medical din România devine alarmantă. Spitalele au ajuns să funcționeze cu un deficit mare de medici.

 
https://youtu.be/EYTbhEMcKQ4

Articole similare

Back to top button