Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Vin investitori turci în Gorj!

Vești bune pentru gorjeni. Afaceriști din Turcia vor să investească în Gorj. Aceștia au purtat discuții cu autoritățile județene  pentru a deschide mai multe afaceri în județ și totodată pentru a crea zeci de locuri de muncă.

Un grup de investitori turci a fost prezent, vineri, în județul Gorj. Afaceriștii au purtat discuții cu președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, prefectul Iulian Popescu și primarul orașului Rovinari, Robert Filip.  Potrivit reprezentantului guvernului în teritoriu, investitorii sunt interesați să deschidă afaceri care ar crea sute de locuri de muncă.

„În urma vizitei de acum două luni, din Turcia, pe care am făcut-o, alături de senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, pentru a prezenta oportunitățile pe care județul nostru le oferă potențialilor investitori străini, astăzi, reprezentanții unui grup important de firme din Turcia, specializat în fabricarea de sere pentru producția de legume și fructe, au venit în Gorj să viziteze zone din județul nostru care pot să le ofere condiții prielnice pentru dezvoltarea afacerilor specifice. Vorbim de investiții care creează sute de locuri de muncă și care vor dezvolta economic județul nostru” a precizat Iulian Popescu, prefectul județului Gorj.

Primarul Rovinariului, Robert Filip, a specificat că ar vrea să îi atragă pe investitori să creeze locuri de muncă și la Câlnic și Rovinari.

“Alături de Iulian Popescu, prefectul județului Gorj şi Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic, am avut, o întâlnire cu reprezentanții unui grup de firme din Turcia, cărora le-am prezentat câteva dintre oportunitățile pe care le oferă zona, în contextul în care sunt interesați să dezvolte aici afaceri în domeniul construcției de sere și al producției de legume și fructe. După o primă vizită în teren, atât la Rovinari, cât și la Câlnic, și după ce am expus o parte dintre facilitațile fiscale și de altă natură pe care le-am putea oferi, reprezentanții firmelor din Turcia s-au arătat încântați şi vor reveni în scurt timp, alături de alți parteneri din Turcia, pentru discuții mult mai ample. Sunt sigur că, cei pe care îi considerăm deja prieteni și parteneri, vor alege Gorjul, vor alege Rovinariul și Câlnicul, iar asta va însemna peste 150 de noi locuri de muncă doar în prima fază, va însemna dezvoltare pe mai multe paliere. Un merit deosebit pentru prezența  acestor investitorilor aici îl are senatorul Ion Iordache, care a prezentat potențialul Gorjului în cadrul unei viziteze recente în Turcia” a transmis Robert Filip.

Acestă oportunitate este foarte benefică atât pentru centățenii din municipiu cât și pentru județ, în sine.

 

Articole similare

Back to top button