Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Tensiune în primării

Tensiune în primării

Este tensiune mare în rândul angajaților din primării. La Gorj a început deja strângerea de semnături pentru declanșarea grevei generale. Funcționarii sunt nemulțumiți de salariile mici pe care le încasează si spun că așa nu se mai poate. Oamenii sunt deranjați că grila lor de salarizare a rămas la nivelul anului 2021, iar unii venituri sub 3000 de lei.

Demersul angajaților din primării este sprijinit și de către aleșii locali care spun că funcționarii sunt îndreptățiți să se revolte.

Și localnicii consideră că salariile funcționarilor sunt mici în raport cu prețurile la alimente și facturi care au explodat.

La Roșia de Amaradia se strâng deja semnături pentru declanșarea grevei generale.

Greva generală este programată să înceapă luna viitoare, în 5 februarie. Până atunci reprezentații bugetarilor din primării vor avea mai multe negocieri, dar și o grevă de avertisment. Demersul nu este unul doar la nivelul judetului Gorj ci in toate primariile din România. La nivel național s-au strans peste 15.000 de semnături pentru declanșarea grevei generale.

Articole similare

Back to top button