Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSănătateSliderSocialUltima ora

Răscoală în primării

Angajații din primării se pregătesc de proteste. Funcționarii strâng deja semnături și amenință cu declanșarea grevei generale dacă doleanțele lor nu vor fi rezolvate. Cea mai mare nemulțumire este legată de salariile mici pe care le încasează. Angajații au și sprijinul aleșilor locali în acest demers.

Primarul din comuna Turburea susține angajații care vor să protesteze și spune că salariile pe care aceștia le încasează sunt foarte mici.

Și primarul din Bumbești Pițic este de acord cu greva angajaților din primării.

Momentan, angajații din primăriile din Gorj nu sunt hotărâți, dar dacă ceilalți colegi vor protesta, se vor alătura și ei.

Pentru a face economii, primarii propun reducerea numărului de angajați în alte instituții unde salariații nu au obiectul muncii.

Angajații spun că salariile sunt blocate la nivelul din grila din 2021 și vor să treacă la grila din 2022. Cei mai afectați sunt angajații din primăriile de comune, care au salarii mult prea mici față de cei din administrațiile din municipii sau orașe.

Articole similare

Back to top button