Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Liberalii îi cer lui Iordache să candideze

Primarii liberali își vor liderul la Consiliul Județean Gorj! În opinia vicepreședintelui Partidului Național Liberal Gorj, Liviu Cotojman, prima opțiune a PNL pentru o candidatură la Consiliul Județean Gorj, este senatorul Ion Iordache, liderul organizației județene. Liviu Cotojman a declarat că Iodache este candidatul cu cele mai mari șanse să câștige președinția CJ Gorj.

PNL Gorj are cel mai redutabil candidat cu șansele cele mai mari de a câștiga președinția Consiliului Județean Gorj. Vicepreședintele organizației liberale, Liviu Cotojman, susține că Ion Iordache este un om implicat care nu stă nepăsător la problemele din județ.

Cât despre Primăria Târgu Jiu, PNL Gorj nu a stabilit încă persoana care va candida, însă rămân în picioare mai multe nume, cum ar fi cel al prefectului Iulian Popescu, al primarului din Rovinari, Robert Filip sau al secretarului de stat Victor Banța.

În prezent, Consiliul Județean Gorj este condus de Cosmin Popescu, de la PSD.

Articole similare

Back to top button