Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ciucă, singurul lider politic prezent la Iași

Nicolae Ciucă, singurul lider de la putere care a acceptat invitația de a sărbători la Iași Mica Unire, alături de oameni. Premierul Marcel Ciolacu a evitat să dea ochii cu romanii și nu a mers la Iași. Ciucă a susținut un discurs în care a subliniat că România este o lume liberă și românii trebuie să aibă încredere în această țară și în puterea ei.

Nicolae Ciucă a fost singurul politician care a fost pe scena din Piața Unirii de la Iași. Preşedintele Senatului a afirmat că România şi întreaga lume liberă se află într-un moment de răscruce. Liderul PNL Nicolae Ciucă a subliniat că  în faţa unui destin istoric, conflictele politice mărunte trebuie să dispară.

Ciucă susține că țara nu va ajunge în mâna demagogilor, puterea aflându-se în mâna poporului.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, este singurul lider politic de la Bucureşti care a ales să participe la festivităţile de la Iaşi organizate cu ocazia Unirii Principatelor Române. Ciucă a încurajat românii să aibă curajul de a face o schimbare și să fie conștienți că puterea adevărată este în mâna lor.

Articole similare

Back to top button