Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Alertă în spitale!

Este așadar alertă în spitale! Cazurile de viroze respiratorii și gripă au explodat. Din această cauză programul de vizită în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a fost modificat. Durata vizitelor va fi de maximum 15 minute, iar intrarea în spital se face doar cu echipament de protecție. Mai mult, în interiorul unității medicale devine necesară purtarea măștii de protecție, atât pentru pacienți și personalul medical, cât și pentru vizitatori.

Zeci de copii și adulți sunt internați, iar autoritățile sunt în continuare în alertă. Începutul de an a venit cu un val de viroze și cazuri de gripă. În Târgu Jiu, spitalele sunt pline de pacienți. Acest lucru a determinat conducerea spitalului să modifice programul de vizită.

Și programul din secțiile ATI a fost modificat. La Camera de Gardă s-a creat un adevărat haos. Zeci de pacienți se prezintă zilnic, saloanele fiind pline.

De la începutul anului și până în prezent, peste 100 de pacienți cu gripă și pneumonie au fost internați. Cea mai afectată categorie de pacienți rămân copiii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani, dar și bătrânii de peste 65 de ani.

Articole similare

Back to top button