Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Război între prefect și șeful CJ Gorj

Președintele Consiliului Județean Gorj reacționează după ce a fost sancționat de prefect cu 5.000 de lei pentru că a refuzat verficările Corpului de Control. Cosmin Popescu îl acuză pe prefect că face un exces de putere și nu are dreptul legal să dispună controale în instituția pe care o conduce. Iulian Popescu îl contrazice și susține că președintele CJ nu cunoaște legea pentru că prefectul poate dispune acțiuni de control inclusiv în Consiliul Județean. Mai mult, Iulian Popescu îi transmite președintelui CJ că se va alege cu plângere penală dacă mai refuză alte controale.

Printr-un comunicat de presă, Cosmin Popescu a transmis că prefectul județului Gorj face exces de putere și își arogă competențe lipsite de orice fundament legal.

Carton: „Controlul dispus de către Prefect, prin emiterea unui ordin administrativ, este rezultatul unui evident exces de putere concretizat prin depășirea competențelor și atribuțiilor prevăzute de lege în relația instituțională pe care o are cu autoritățile administrației publice județene. (…) Prefectul Iulian Popescu își arogă, prin emiterea ordinului administrativ sus-menționat, competențe de exercitare a unui control ierarhic, lipsite de orice fundament legal.”, a transmis președintele Consiliului Județean Gorj pe pagina sa de socializare.

Iulian Popescu spune că dacă presedintele Consiliului Județean Gorj va mai refuza controalele se va alege cu plângere penală.

Iulian Popescu reamintește că și cei de la PSD au făcut astfel de controale când erau în fruntea Prefecturii Gorj.

Refuzul lui Cosmin Popescu, președintele Consiliului Judetean Gorj, de a se opune acestor controale ridică multe semne de întrebare despre legalitatea lucrurilor care se petrec în Consiliul Județean Gorj.

 
https://youtu.be/Nljqjtfo9q0

Articole similare

Back to top button