Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Prefectul extinde ancheta

Prefectul de Gorj extinde ancheta în privința persoanelor care au permis de conducere, dar au și certificat de handicap, incompatibil cu deținerea carnetului de șofer. Iulian Popescu a declarat că a fost uimit să constate că un gorjean primește de 20 de ani ajutor de la stat pentru că este nevăzător, dar s-a prezentat să-și înnoiască permisul de conducere de 3 ori, în decursul acestor ani. Pe lângă persoanelele care au probleme grave cu vederea, în vizorul autorităților se află și cei cu alte deficiențe.

După ce procurorii din Gorj au arestat mai multe cadre medicale acuzate că primeau mită pentru emiterea certificatelor false de handicap, Prefectura Gorj a făcut mai multe verificări și a constatat că aproape 200 de nevăzători din județ sunt șoferi cu acte-n regulă.

Prefectul de Gorj a anunțat că va extinde ancheta pentru că are informații că mai multe persoane cu permise de conducere valabile au şi certificate de handicap.

Documentele persoanelor în cauză vor fi transmise către organele de anchetă.

 
https://youtu.be/gq9SQg8j3Bs

Articole similare

Back to top button