Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Doliu în lumea artei

Doliu în lumea artei! Sculptorul român Vlad Ciobanu a murit la 75 de ani. A plouat cu lacrimi la aflarea acestei vești. Apropiații au transmis câte un mesaj pentru marele artist, care va rămâne în memoria fiecăruia. Vlad Ciobanu a fost vicepreşedinte al Consiliului Ştiinţific al Centrului de Cercetare, Documentare şi Promovare „Constantin Brâncuşi”.

Timp de 20 de ani, Vlad Ciobanu s-a dedicat culturii din Gorj. Din dragoste pentru Brâncuși și pentru gorjeni, Vlad Ciobanu s-a implicat pentru a menține operele marelui sculptor în atenția turiștilor.

Fostul viceprimar al municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, spune că lumea artei a pierdut o valoare și cu greu poate accepta că Vlad Ciobanu nu mai este printre noi.

Vlad Ciobanu, unul dintre cei mai apreciați sculptori români care a organizat timp de mai mulți ani tabăra de sculptură „Brâncușiana“ de la Târgu Jiu, s-a stins din viață. Apropiații și-au arătat regretul față de familia sculptorului și au transmis mesaje de încurajare pe rețelele de socializare.

Articole similare

Back to top button