Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Deficitul de magistrați, pe cale să se rezolve

Deficitul de magistrați este pe cale să se rezolve. Este anunțul Ministrului Justiției, care spune că există cu adevărat o problemă în ceea ce privește numărul magistraților din țară, dar legea pensiilor a venit în ajutorul sistemului judiciar.

Decificul de personal în rândul magistraților este o problemă reală, cu care sistemul judiciar se confruntă de ceva timp. Alina Gorghiu subliniază faptul că legea pensiilor nu a avut efectul dorit, însă o parte dintre magistrații ieșiți la pensie s-au reîntors la muncă și încă 700 de magistrați noi vor intra în sistem.

Gorghiu spune că va fi în continuare aprope de angajații sistemului judiciar și va veni în ajutorul acestora când vor solicita ajutor.

Alina Gorghiu a declarat că în acest an problema deficitului de magistrați va dispărea. Ministrul trage un semnal de alarmă și încurajează magistrații ieșiți la pensie să revină în funcție.

Articole similare

Back to top button