Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Crește numărul de tineri consumatori de droguri

Alarmant! Un psiholog vorbește despre faptul că consumul de droguri a devenit o normalitate în mai multe familii din Gorj. Fenomenul drogurilor a luat amploare, iar autoritățile l-au scăpat de sub control. Numărul tinerilor care consumă substanțe interzise a explodat, iar cauza principală ar putea fi chiar anturajul din care aceștia  fac parte.

Nu este o noutate că tinerii consumă droguri. Piața din care își procură substanțele este într-o continuă dezvoltare, iar principalii clienți sunt minorii. Cetățenii consideră că principala vină a consumului de droguri în rândul tinerilor îl reprezintă educația precară din școală și chiar din familie.

Psihologii trag un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe părinți să vorbească deschis cu copiii despre acest subiect și dacă este cazul să ajungă și în vizită la cabinetul medical unde pot primi îndrumare de specialitate.

Fenomenul consumului de droguri este unul alarmant și ajunge să nu mai fie văzut ca un subiect tabu pentru psihologi. Aceștia subliniază faptul că acest consum de droguri de la o vârstă fragedă afectează dezvoltarea copilului.

La nivel mondial, tot mai mulți oameni consumă droguri. Acest fenoment este cel mai des întâlnit în rândul tinerilor.

Articole similare

Back to top button