Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Secțiile de pediatrie luate cu asalt

Sezonul rece și-a făcut apariție, iar vremea este înșelătoare pentru sănătatea oamenilor. Gorjul este asaltat de viroze respiratorii și ca de obicei copiii sunt cei mai afectați. Valul de viroze a creat haos pe holurile Spitalului Județean de Urgență, în secția pediatrie, unde saloanele sunt pline de copii bolnavi.

Sezonul infecțiilor respiratorii și al gripei a început deja, iar specialiștii ne îndeamnă să ne protejăm și încă de la primele semne ale gripei să ne prezentăm medicului de familie. În cazul gripei, vaccinarea rămâne cea mai bună metodă de prevenție, susțin specialiștii.

În secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au fost internați 80 de copii. Cei mai mulți au fost diagnosticați cu pneumonie și boli pulmonare intestinale.

Infecțiile respiratorii au făcut ravagii în Gorj, iar specialiștii ne îndeamnă să fim preventivi și în cazul în care prezentăm simptome de gripă sau răceală să evităm zonele aglomerate pentru a nu transmite boala.

Articole similare

Back to top button