Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Dosare penale pe bandă rulantă la AUR

Dosare penale pe bandă rulantă la AUR. George Simion și alți lideri ai partidului s-au ales cu dosare penale pentru “coruperea alegătorului, din cauza caravanei medicale. Rodica Boancă, senatoare aleasă pe listele AUR, a demisionat între timp din formațiune, fiind chiar persoana care a depus sesizarea. Plângerea vizează folosirea banilor publici în campanie electorală mascată, precum și de mită electorală.

Autoritatea care supraveghează finanțarea partidelor din România
a avertizat AUR că este ilegal să ofere servicii medicale gratuite. George Simion a declarat că nu oprește caravana cu unități sanitare mobile. Fosta senatoare, Rodica Boancă, face acuzații dure la adresa partidului.

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a vorbit despre dosarul penal care vizează liderii partidului.Claudiu Târziu consideră că este o nedreptate și crede că totul a pornit din partea celorlalte partide aflate la guvernare.

Articole similare

Back to top button