Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ninge în Gorj

Ninsoarea și viscolul și-au făcut simțită prezența în toată țara, dar și în Gorj. Încă de seara trecută, a început să ningă, iar stratul de zăpădă s-a depus consistent și pe șoselele din județ, acolo unde drumuarii au intervenit cu utilajele în permanență. Dacă cei mici se bucură de ninsoare, pentru șoferi este un adevărat calvar. Se circulă cu greu pe drumurile din județ.

Dacă în luna decembrie, gorjenii au profitat de zăpadă doar în zonele montane, acum se pot bucura de prima ninsoare și în localitățile din întreg județul. Mercurul din termometre a scăzut dramatic, ajungând la valori de -8 grade, iar precipitațiile sub formă de zăpadă au apărut încă de ieri. Drumarii au intervenit încă de seara trecută și au curățat șoselele din Gorj.

Autoritățile îi îndeamnă pe șoferi să circule cu prudeță și să își echipeze autovehiculele corespunzător înainte de a porni la drum.

Iarna și-a intrat cu adevărat în drepturi și în județul Gorj, iar primii fulgi de zăpadă și-au făcut apariția în a doua săptămână a lunii ianuarie.

Articole similare

Back to top button