Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

10 cupluri s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Tradiția a continuat la Târgu Jiu. Zece cupluri s-au căsătorit la Poarta Sărutului în noaptea de Revelion, la puțin timp de la intrarea în noul an. Tineri din toată țara au venit să-și unească destinele în Gorj, chiar sub Poarta Sărutului, opera marelui sculptor Constantin Brâncuși.

Tradiția căsătoriilor la Poarta Sărutului din Târgu Jiu se păstrează de peste 20 de ani și nu se oprește aici. Tinerii îndrăgostiți cred că vor avea parte de o căsnicie solidă și îndelungată dacă se vor căsători la Poarta Sărutului. Căsătoriile au fost oficiate de către primarul municipiului Târgu Jiu.

Tinerii au spus „Da” în fața a sute de gorjeni prezenți la ceremonie.

Cuplurile au achitat o taxă de 600 de lei și, în schimb, la finalul oficierii căsătoriilor, Primăria Târgu Jiu le-a oferit tinerilor căsătoriți tort, șampanie, flori și un suvenir cu Poarta Sărutului.

În Târgu Jiu, mai multe societăți comerciale au sponsorizat focul de artificii, care a avut loc pe insulița de pe râul Jiu. Pentru tinerii căsătoriți noaptea dintre ani o să aibă dublă semnificație și dublu motiv de sărbătoare.

Articole similare

Back to top button