Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Vești proaste pentru șoferi! Se anunță scumpiri în 2024

Vești proaste pentru șoferi! Se anunță scumpiri în 2024. Încă din prima lună a noului an se anunță majorarea prețului carburanților cu 50% din prețul de consum. Șoferii gorjeni care își doresc să mai pornească la drum lung cu mașina vor fi nevoiți să scoată mai mult din buzunar.

Costul carburanților va fi majorat începând cu 1 ianuarie 2024 , când va fi aplicată prima majorare a accizei la benzină și motorină. Gorjenii sunt nemulțumiți de noile majorări ale prețurilor și cei mai mulți consideră că “salariul este cel care ar trebui majorat”.

Cetățenii sunt nemulțumiți că peste noapte se trezesc cu scumpiri și spun că nu le mai pot face față cu salariile actuale.

Nu doar luna ianuarie va fi una care îi va face pe gorjeni să bage mâna mai adânc în buzunar dacă vor să mai facă plămbări cu mașina, ci și luna iulie 2024 va aduce cu ea majorări la prețul combustibililor.

Articole similare

Back to top button