Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderSocialUltima ora

Cadou pentru o viață

Donează sânge pentru a salva o viață. Nu exista un înlocuitor al sângelui, iar sângele donat face de multe ori diferența dintre viață și moarte. Astfel,  donarea de sange poate fi singura soluție pentru a salva viata unui om!

Donarea de sange trebuie să fie un proces continuu, mai ales dacă unitatea de sânge nu a fost folosită și ea trebuie înlocuită cu alta nouă. În perioada sărbătorilor tot mai puțini oameni se gândesc să mai facă o faptă bună și să doneze sânge, iar tot mai puțini oameni calcă pragul Centrului de Transfuzii.

Încă de la o vârstă fragedă ar trebui să ne educăm copiii și să îi învățăm care sunt beneficiile donării de sânge și beneficiile pentru sănătatea organismului.

Cadou pentru o viață, acesta este motto-ul medicilor care încurajează oamenii să le calce pragul pentru a dona sânge care poate salva viața cuiva.

Donatorii de sânge pot beneficia și de un pachet de analize complet. Medicii îndeamnă persoanele cu vârste cuprinse între 18-60 să ajungă în laborator pentru donare.

Articole similare

Back to top button