Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

O nouă boală misterioasă amenință România

Noua boală care amenință România și pune medicii pe jar. Boala plămânului alb, este un alt virus provenit din China care provoacă complicații grave. Specialiștii liniștesc însă populația și le transmit oamenilor că România nu se va confrunta cu o nouă pandemie.

În momentul de față în spitale există internări cu astfel de infecții, adică cu pneumonie, dar sunt cazuri rare. Medicul infecționist, Adrian Marinescu, a vorbit despre acest virus și ne asigură că gândul de a ajunge la o nouă pandemie este departe.

Specialiștii susțin că nu e cazul să ne facem griji cu privire la o posibilă epidemie, chiar dacă complicațiile acestei bolii pot duce la deces, dacă nu este tratată corect. Când este o infecție bacteriană pe care nu o tratezi cu antibioticul potrivit, evident ca  poate sa evolueze la complicații majore care pune viata în pericol.

Valul de pneumonii şi infecţii respiratorii pun medicii în alertă pentru că este în continuă creștere. Specialiștii atrag atenția că e foarte greu să descopere dacă un pacient are sindromul plămânilor albi, boala misterioasă din China.

 

Articole similare

Back to top button