Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Albert are nevoie de ajutor

Albert are nevoie de ajutor! Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din Târgu Cărbunești. Visa să ajungă polițist, dar visele i-au fost spulberate din cauza unei boli grave. Pentru a supraviețui, Albert are nevoie de o intervenție chirurgicală care costă 35.000 de euro. Universitatea „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, împreună cu Liga Studenților, vor organiza un spectacol caritabil, menit să vină în sprijinul lui Albert care se confruntă cu o afecțiune medicală gravă. Intitulat „Dăruim cu suflet în prag de sărbători”, spectacolul va avea loc, miercuri, 20 decembrie 2023, de la ora 17:00, la Complexul Studențesc Debarcader al Universității ”Constantin Brâncuși”. Și pe rețelele de socializare s-au făcut numeroase apeluri pentru salvarea lui Albert.

”Se apropie Crăciunul, tuturor ne place să credem că în preajma sărbătorilor suntem mai buni. Haideți chiar să fim mai buni, să fim alături de Albert Diaconescu, pentru unii dintre noi vecin, pentru alții prieten, pt toți ceilalți cărbuneștean de al nostru. Un tânăr de 22 de ani care a visat sa devină polițist. Mai avea puțin până să termine școala de poliție, însă o boală grea i-a spulberat visul. O boală numită distonie, o boală care dă spasme musculare și dureri groaznice. Acum student al Universității Constantin Brâncuși, încearcă să înfrângă această boală, însă pentru aceasta operație este nevoie de 35 000 de euro.Haideți să fim Oameni pentru Oameni, așa cum am fost și de alte dați.”, a fost strigătul de ajutor de pe rețelele de socializare.

Dacă doriți să îi fiți alături puteți să îi donați personal familiei, să donați în contul afișat pe ecran sau în urnele care vor fi amplasate în Târgu Cărbunești în zilele următoare.

Articole similare

Back to top button