Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderUltima ora

Campanie de vaccinare împotriva rujeolei

Campanie națională de vaccinare în comunitățile cu risc ridicat pentru apariția cazurilor de rujeolă. Persoanele de etnie romă din Gorj sunt și ele pe lista autorităților.

Actuala epidemie s-a răspândit pentru că nu toți copiii au fost vaccinați, astfel că autoritățile ne îndeamnă să ne adresăm medicilor de familie până la apariția simptomelor. Bolile nu urmează un calendar anume și pot oricând să infecteze copiii și adulții lipsiți de protecție.

Doctorii ne încurajează să ne vaccinăm și spun că acest vaccin nu ne afectează sub niciun fel sănătatea, dimpotrivă ne ajută să combatem îmbolnăvirea.

Rujeola este o boală care trebuie luată în serios pentru că poate ucide copiii dacă aceștia nu sunt protejați de vaccin, deși sunt sănătoși. Ministerul Sănătății și medicii de familie au comunicat cu părinții copiilor pentru a-i determina să-și vaccineze copiii și să-i protejeze împotriva rujeolei și a altor boli care pot fi prevenite.

Articole similare

Back to top button