Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Weekend cu vreme extremă în Gorj

Weekend cu vreme extremă! Meteorologii anunță ninsori în zona montană a județului Gorj. Ninsoarea și vântul puternic din stațiunea Rânca le-a dat bătăi de cap reprezentanților DRDP care acționează în permanentă în această zonă pentru a putea menține un carosabil curat.

În acest sfârșit de săptămână stațiunea montană Rânca se pregătește să facă față unui nou episod de ninsori și vânt puternic. Reprezentanții drumurilor sunt prgătiți să acționeze cu utilajele pentru deszăpezire și material antiderapant.

Turiștii care vor să ajungă în zona montană sunt îndemnați să apeleze la prudență și să își echipeze autoturismele corespunzător condițiilor meteorologice.

Zăpada care se anunță pentru acest weekend va fi un prilej bun pentru turiștii care doresc să practice sporturi de iarnă, dar le va da în continuare bătăi de cap drumarilor care vor fi în permanență pentru a acționa cu utilajele.

Articole similare

Back to top button