Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Dezbatere cu scandal

Au fost momente tensionate la dezbaterea organizată de Primăria Târgu Jiu pe fondul proiectului de construire a unei stații de sortare și de tratare a deșeurilor municipale. Cetățenii s-au opus și s-au arătat nemulțumiți că nu sunt ascultați. Acesția au susținut că vor să respire aer curat.

La dezbatere organizată de municipalitate, în frunte cu viceprimarul Bogdan Bejinaru, au participat aproximativ 100 de cetățeni nemulțumiți care au strigat că nu își doresc nicio stație de sortare și tratare a gunoaielor în Târgu Jiu. Mai mult decât atât aceștia vor să fie relocat și actualul depozit de deșeuri care nu face decât să otrăvească aerul din jur.

La dezbatere nu a fost invitat prefectul Iulian Popescu, însă acesta și-a făcut apariția.

La dezbatere a fost prezent și consilierul local Adrian Tudor care a susținut problemele locuitorilor din zona respectivă.

La dezbatere a fost prezent și consilierul local Eduard Ladaru care a susținut și el cauza locuitorilor din zonă.

Cetățenii sunt nemulțumiti de mirosul din zonă și susțin că se pot îmbolnăvi foarte ușor.

Primarul Marcel Romanescu a venit cu un răspuns pentru cetățeni.

Prefectul a transmis că se va consulta și cu oficiali ai Ministerului Mediului pentru a fi sigur că investiția pe care o are în plan municipalitatea este făcută conform legii.

 

 
https://youtu.be/8I4u8lp2M80

Articole similare

Back to top button