Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Alertă în Târgu Jiu, copil dispărut de acasă

Este alerta în Gorj. Un copil în vârstă de 15 ani a fost dat dispărut de familie. Matei a plecat de acasă după o ceartă cu mama lui.

Părinții lui Matei sunt disperați. Aceștia au sunat la 112 pentru a cere ajutorul pentru a-și găsi fiul. Mai mult decât atât tatăl adolescentului de 15 ani a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare și a transmis tuturor celor care îl văd pe copil să sune la apelul unic 112 sau să îl contacteze, pentru că adolescentul este de negăsit. La ora actuală el este căutat de polițiștii gorjeni, dar și de părinți. Adolescentul ar fi plecat de acasă după o ceartă cu mama lui. Toți cei care îl cunosc pe băiat sunt în stare de șoc, mai ales că a trecut destul de mult timp de când nu se mai știe nimic de el. Matei nu a mai putut fi contactat de nimeni de când a plecat de acasă. Polițiștii fac căutări în tot județul pentru identificarea adolescentului.

Articole similare

Back to top button