Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderUltima ora

Scandal între PSD și PNL pe noua lege a pensiilor

Noua lege a pensiilor a generat o confruntare directă a PSD Gorj cu președintele PNL Gorj, Ion Iordache. În timp ce PSD anunță îndeplinirea promisiunilor față de angajații din CE Oltenia, PNL aduce acuzații de joc politic fără explicație și de minciună în comunicare. Concret, Iordache acuză social democrații că mint și că încearcă să își însușească meritele care nu le aparțin.

Seara trecută, după ce legea pensiilor a trecut de Camera Deputaților, PSD Gorj a transmis, printr-un comunicat de presă, că meritul păstrării condițiilor de pensionare anticipată cu 13 ani în cazul minerilor și energeticienilor este al PSD.

Carton ” Parlamentarii Partidului Social-Democrat Gorj și-au onorat, și de această dată, promisiunea făcută angajaților din CE Oltenia. TOATE amendamentele depuse de senatorul PNL Gorj au fost RESPINSE, iar normalitatea a primat!”, a transmis PSD într-un comunicat de presă.

Ion Iordache susține că amendamentul de reducere cu 13 ani a vârstei de pensionare este depus de el și că Partidul Social Democrat minte.

Senatorul PNL Ion Iordache susține că singurul beneficiu din noua lege a pensiilor pentru mineri și energeticieni este acela de reducere a vârstei de pensionare cu 13 ani.

Noua lege a pensiilor va intra în vigoare din septembrie 2024. Parlamentarii PSD Gorj nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere pe această temă.

Articole similare

Back to top button