Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
PoliticaSliderUltima ora

Nouă escrocherie cu vacanţele gorjenilor

Atenționare pentru toți gorjenii care utilizează carduri bancare! Specialiştii în securitate cibernetică avertizează că infractorii au pus la cale o nouă escrocherie cu vacanțele românilor.

Experții în securitate cibernetică trag un semnal de alarmă cu privire la o nouă escrocherie care vizează gorjenii în perioada rezervărilor de vacanțe pentru Sărbătorile de iarnă. Utilizatorii de carduri bancare sunt sfătuiți să fie extrem de vigilenți, deoarece infractorii au dezvoltat tactici sofisticate pentru a fura datele acestora. Experții în securitate cibernetică, avertizează  că escrocheria implică trimiterea unor mesaje false celor care își rezervă vacanțele, conținând link-uri frauduloase unde li se solicită introducerea datelor cardului. Utilizatorii sunt îndemnați să fie atenți la adresele web suspecte și să verifice cu atenție autenticitatea platformelor. Subliniem importanța prudenței online în timpul sezonului de rezervări de vacanțe și încurajam utilizatorii să fie precauți și să nu dezvăluie informații  pe site-uri dubioase.

 

 

Articole similare

Back to top button