Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSportUltima ora

TVA mai mare pentru sălile de fitness

Lovitură dură pentru sălile de fitness care vor plăti un TVA de patru ori mai mare. Hotărârea face parte dintr-o serie de măsuri fiscale, asumate de Guvernul Ciolacu și promulgate, joi, de președintele Klaus Iohannis.

Guvernul a stabilit ca, de la 1 ianuarie 2024, TVA-ul pentru sălile de sport să crească de la 5% la 19%. O creștere uriașă și o lovitură pentru sălile de fitness. Managerii sălilor de sport se tem că o dată cu creșterea cheltuielilor, prețurile abonamentelor vor urca și ele, iar numărul de persoane care merg la sală va scădea. Se ia în calcul inclusiv reducerea de personal.  Media abonamentelor la momentul actual este undeva între 150 și 200 de lei pe lună. Ca să poată fi acoperite costurile cu noul TVA, ar însemna ca patronii salilor de fitness să crească abonamentele cu minim 50 de lei. Acest lucru, spun afaceriștii, ar putea scădea numărul de clienți și ar putea descuraja practicarea sportului.

Articole similare

Back to top button