Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Scandal într-o cofetărie din Târgu Jiu

Bătaie generală într-o cofetărie din Târgu Jiu! Mai multe persoane de etnie romă s-au luat la bătaie. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a aplana conflictul și pentru a încătușa scandalagii.

Bătaia a avut loc într-o cofetărie situată aproape de centrul municipiului Târgu Jiu. Mai multe persoane s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Totul s-a transformat într-o bătaie generală. Scandalagii au pus mâna pe scaune și s-au lovit reciproc. Speriate, vânzătoarele au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. Mascații au intervenit și i-au încătușat pe scandalagii. Ei au fost duși la poliție pentru audieri și riscă să ajungă după gratii. O persoană a fost rănită în urma scandalului și a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și de la ce a pornit totul.

Articole similare

Back to top button