Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐆𝐨𝐫𝐣, 𝐥𝐚 𝐃𝐚̆𝐧𝐜𝐢𝐮𝐥𝐞𝐬̦𝐭𝐢!

Membrii Partidului Național Liberal Gorj, în frunte cu șeful organizației gorjene, Ion Iordache, au mers astăzi alături de mai mulți medici în vizită la Dănciulești. Vizita a fost programată în cadrul programului „Caravana Gorjului”. La întâlnire a fost și prefectul județului Gorj, Iulian Popescu.

“Zeci de oameni ne-au așteptat cu mult înainte de ora anunțată pentru că cel mai apropiat spital este cel de la Târgu Cărbunești, la 50 de kilometri distanță.
Medicii cardiologi Cosmin Răuț și Mircea Tomescu, urologul Dragoș Catrina, neurologul Magdalena Chițu și stomatologul Andreea Pârvulescu au asigurat consultații medicale gratuite pentru zeci de pacienți!
Pe lângă consultații, s-au făcut analize medicale, pacienții au primit rețete și recomandări și, acolo unde situația a impus-o, oamenii au fost îndrumați și sprijiniți să ajungă la spitale pentru controale și analize mai amănunțite.
Medicii voluntari, asistentele și întreaga echipă a Caravanei pentru Gorj credem cu tărie că prevenția poate salva vieți!
Reușim doar prin noi înșine!”, au transmis cei de la PNL pe pagina lor de socializare.
Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a punctat această întâlnire pe pagina sa declarându-se mulțumit de rezultatele caravanei:
“Astăzi, împreună cu echipa Caravanei pentru Gorj, am fost alături de oamenii din Dănciulești pentru că prevenția poate salva vieți și pentru că cel mai apropiat spital este la Cărbunești, la 50 de kilometri distanță!
Zeci de oameni au fost consultați de medici specialiști care s-au alăturat voluntar campaniei PNL “Caravana pentru Gorj”.
Sunt mii de gorjeni care nu au acces cu anii la vreun medic, trăind în comunități izolate, departe de spitale.
Din păcate, cei mai mulți își pierd sănătatea iremediabil până reușesc să fie consultați de un specialist.
Le mulțumesc tuturor celor care au decis să-și petreacă vara făcând bine alături de echipa Caravanei pentru Gorj!
Reușim doar prin noi înșine!” a scris Ion Iordache, Președinte PNL Gorj, pe pagina sa de socializare.

Articole similare

Back to top button