Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Transalpina: Un copac a căzut peste o mașină. O femeie și-a pierdut viața

În urma unei furtuni violente, un copac de mari dimensiuni a fost smuls din pământ, prăbușindu-se peste o mașină aflată în mers, ieri, pe Transalpina. O femeie de 64 de ani, pasageră în autoturism, și-a pierdut viața, fiind strivită de copac. Șoferul, un bărbat de 62 de ani, a fost rănit.

”La data de 26 iulie 2023, în jurul orei 12,00, un autoturism care se deplasa pe DN 67C, în direcţia Oaşa-Sebeş şi era condus de un bărbat de 62 de ani, din municipiul Bucureşti, la kilometrul 98 + 500 de metri, a fost surprins de un arbore care a căzut pe plafonul autoturismului, fiind smuls din rădăcini de fenomenele meteorologice care s-au manifestat intens, în acele momente, în zonă. În urma incidentului, o femeie de 64 de ani, din municipiul Bucureşti, pasageră în autoturism, a decedat”, a transmis IPJ Alba.

Cercetările continuă.

Potrivit ISU Alba, a fost transmis un mesaj prin sistemul Ro-Alert pentru UAT Sugag şi localitatea Voineasa (Vâlcea) pentru evitarea circulaţiei rutiere până miercuri, la ora 18.00, din cauza riscului de a cădea alţi arbori pe DN 67C, în amonte de Popasul Regelui.

Articole similare

Back to top button