Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

PSD Gorj: gaze naturale în 26 de localități

Datorită unuia dintre cele mai eficiente programe de modernizare a României, inițiat de PSD- Programul Național de Dezvoltare Locală, acum în ediția a treia „Anghel Saligny”, Gorjul beneficiază de investiții semnificative în rețele de apă și canalizare, infrastructura rutieră sau înființarea rețelelor de gaze către populație.

În această etapă au intrat la finanțare proiectele de înființare a rețelelor de gaze sau extinderea sistemelor existente pentru 26 de localități, pe lângă cele trei aflate deja în derulare, respectiv Plopșoru, Licurici și Berlești. Este vorba despre Municipiul Motru, orașele Târgu Cărbunești, Rovinari, Tismana, Novaci și localitățile Arcani, Bălești, Bengești Ciocadia, Bumbești-Pițic, Bustuchin, Câlnic, Căpreni, Cătunele, Crasna, Crușeț, Dănești, Drăguțești, Drăgotești, Mătăsari, Runcu, Samarinești, Stănești, Stoina, Turcinești, Urdari și Văgiulești, se arată într-un comunicat al PSD Gorj.

„Avem deja trei localități în care proiectele de alimentare cu gaze se derulează, iar în această săptămână alte 26 de UAT-uri vor semna contractele. Alături de colegul meu, Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, am avut toată deschiderea către autoritățile locale, de a le sprijini în vederea depunerii proiectelor și pe tot parcursul spre aprobare, indiferent de partidul din care fac parte domnii primari.  Importanți sunt gorjenii, iar creșterea bunăstării acestora face parte din programul pe care ni l-am asumat. Efortul nostru a fost susținut de secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării, Alexandru Stoica, și de subsecretarul Dragoș Drăghescu”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Articole similare

Back to top button