Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Rezultatele examenului de Titularizare înainte de contestații

Ministerul Educației a publicat, ieri, rezultatele inițiale ale candidaților la examenul scris de Titularizare pentru anul 2023. Rezultatele au fost publicate la sediile inspectoratelor școlare și pe platforma dedicată concursului. Contestațiile s-au putut depune începând de ieri, 18 iulie, la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice, până astăzi, la ora 12.

Proba scrisă a avut loc miercuri, 12 iulie, pentru aproape 32.000 de candidați. În acest an, doar proba teoretică s-a susținut la Titularizare 2023, ceea ce face ca această testare să fie cea mai importantă probă de angajare. Peste 2.600 de candidați prezenți la concursul de Titularizare 2023 s-au retras după ce au văzut subiectele, iar 26 au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Rata de participare a fost de peste 83%, anunță Ministerul Educației.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat în data de 26 iulie. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 și 28 iulie.

La nivelul județului Gorj, 307 candidați au susținut examenul de titularizare. Din totalul lucrărilor, două au fost anulate, fiind corectate 305 lucrări. Niciun candidat nu a obținut nota 10.

Ionuț Catrina, Purtător de Cuvânt ISJ Gorj

Articole similare

Back to top button