Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Radu Miruță: “E bezna minții!”

Deputatul USR Radu Miruță acuză PSD și PNL de lipsa de implicare în ceea ce privește situația închiderii Complexului Energetic Oltenia. Președintele USR Gorj susține că rediscutarea planului de restructurare al CE Oltenia este imperios necesară. Dacă alte țări pot produce în continuare energie pe bază de cărbune, trebuie făcute demersuri ca și pentru România să fie posibil acest lucru.

“Trec zile, se schimba ministri, se schimba premier, dar niciunii de pe aceste scaune nu trimit Comisiei Europene nicio solicitare de rediscutare a planului de restructurare al CE Oltenia, aprobat pe vremea guvernarii PSD-PNL. Comisia Europeana a anuntat deschidere, Romania nu face un pas, Romania PSD voteaza inchidere. Oamenii acestia (PSD, PNL) nu se lupta nici atunci cand sunt invitati sa faca un demers birocratic, in contextul in care alte tari continua sa produca energie pe baza de carbune, iar noi sa importam la un pret dublu decat cel produs de CEO. E bezna minții. Pentru oamenii din CEO conteaza doua lucruri simple, restul decurg de aici: excavatoarele sa mearga, grupurile sa produca energie. Nimeni nu ne baga in sac, daca aici doar se stă, ba chiar se voteaza in Guvern si in Parlament inchideri mai devreme. O sa va ajunga toate pacatele pentru ca ati jucat la barbut interesele acestor judete, Iudelor care ati vandut oamenii de la care, pe minciuni ati luat voturi, dupa care i-ati abandonat.”, a declarat Radu Miruță.

Articole similare

Back to top button