Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

58 de focare de pestă porcină. Câte animale au fost ucise

În data de 18.07.2023, la sediu Instituției Prefectului – Județul Gorj, sub conducerea prefectului județului Gorj, s-a desfășurat ședința extraordinară a Unității Locale de Decizie (U.L.D.) din cadrul Centrului Local pentru Combaterea Bolilor (C.L.C.B.).

​Au participat membrii Unității Operaționale Locale (U.O.L.) și ai Unității Locale de Sprijin (U.L.S.), medicii de liberă practică împuterniciți de unitățile administrativ teritoriale cele mai afectate de virusul PPA ( municipiul Târgu Jiu, orașul Tismana și comunele Drăguțești, Bălești, Bâlteni, Telești, Bolboși, Drăgotești, Borăscu) precum și gestionarii fondurilor de vânătoare.

​A fost analizată evoluția epizootiei şi eficiența acțiunilor întreprinse în focarele de PPA, fiind dispuse măsuri pentru îmbunătățirea cooperării instituționale între D.S.V.S.A., autoritățile publice locale și gestionarii fondurilor de vânătoare.

​La această dată există un număr de 58 de focare de PPA confirmate în nouă U.A.T.-uri și 20 de suspiciuni pentru care se așteaptă rezultatele de la laborator, fiind ucise un număr de 244 animale.

Articole similare

Back to top button