Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Weber: “Problema celor 1800 de angajați ai  CEO a fost rezolvată”

Cei 1800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia, care la finalul acestei luni riscau să plece acasă, pot răsufla ușurați. În urma votului din Camera Deputaților, proiectul inițiat de parlamentarii PSD din Gorj, care vizează posibilitatea alocării bugetului pentru plata salariilor acestora, a trecut fără emoții.

„Problema celor 1800 de angajați ai  Complexului  Energetic  Oltenia a fost rezolvată și mă bucur că am reușit acest lucru într-un timp relativ scurt, datorită unei mobilizării rapide. Am fost convins că proiectul va trece cu succes de plen, deoarece colegii mei deputați au înțeles urgența acestui demers.

Este foarte important de spus faptul că oamenii ne-au cerut ajutorul în mod direct și i-am sprijinit necondiționat, așa cum i-am asigurat că o voi face și pe viitor, atât în ceea ce îi privește pe angajați, cât și compania producătoare de energie pe bază de cărbune la care lucrează”, a declarat președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

Articole similare

Back to top button