ActualitateSliderSocialUltima ora

OneLife Rally vine în Gorj!

Evenimentul automobilistic OneLife Rally urmează să traverseze munții, de la Sibiu către București, pe Transalpina. În data de 30 iunie, super mașini vor traversa Rânca, eveniment care coincide cu Rock Fest Rânca 2023, organizat de Consiliul Județean Gorj.

„Onelife Rally va vizita Sibiul pe 29 iunie, cu un eveniment public programat între 17.00 și 19.00 la Hilton Sibiu. De acolo, pe 30 iunie, la ora 12.00, adunarea rapidă va părăsi Sibiu și va străbate maiestuosul drum Transalpina, ducând la destinația finală în București pe 30 iunie. Un eveniment public la Piaţa Constituției din București, între orele 16.00 și 19.30, va marca punctul culminant al Raliului OneLife. Vizitatorii pot aștepta cu nerăbdare să întâmpine șoferii și personalitățile publice de renume mondial, șansa de a câștiga premii valoroase la ambele evenimente publice și să se minuneze de incredibilele și unicele Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bentley, Maserati și multe alte mașini expuse”, au transmis organizatorii.

OneLife Rally vine în Gorj! În urmă cu câteva luni, discutam cu Anamaria Prodan despre eveniment și am rugat-o să ne ajute pentru ca acest circuit să includă și județul nostru. Trebuie să-i mulțumesc acum pentru că OneLife Rally va traversa munții, de la Sibiu către București, pe Transalpina, iar super mașinile vor trece prin Rânca în data de 30 iunie. Evenimentul coincide cu Rock Fest Rânca 2023, organizat de Consiliul Județean Gorj.”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Marcel Romanescu, Primar Târgu Jiu

 

Detalii despre circuit se pot obține de aici:

https://docs.google.com/…/16OF…/edit, dar și de pe site-ul oficial: https://oneliferally.com/ .

Articole similare

Back to top button