Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Fost sindicalist: “Am ajuns noi să fim considerați cei cu pensii speciale? Să le fie rușine!”

Ieri, 22 iunie, în Piața Prefecturii din Municipiul Târgu Jiu a avut loc un nou protest al minerilor și energeticienilor Complexului Energetic Oltenia, pentru aplicarea legii 197. Salariații CE Oltenia nu admit decizia Ministerului Muncii prin care aplică doar reducerea cu 13 ani a vârstei de pensionare, dar nu și celelalte beneficii oferite de condițiile speciale de muncă. Doru Crăete, fost sindicalist CEO, a declarat că oamenii nu vor renunța la luptă, până când nu le vor fi recunoscute pe deplin drepturile. Ieri, în Piața Prefecturii au fost prezenți peste 200 de mineri și energeticieni și pensionari care au lucrat în cadrul companiei.

 

Doru Crăete, fost sindicalist CEO

 

Doru Crăete susține că oamenii nu au de gând să renunțe, din contră, sunt tot mai mulți salariați ai Complexului Energetic Oltenia care se alătură luptei. Fostul sindicalist este de părere că, în cele din urmă, se va face dreptate.

 

Doru Crăete, fost sindicalist CEO

 

De altfel, Doru Crăete declară minerii și eneregticienii care și-au desfășurat activitatea în condiții speciale de muncă, dar cărora nici astăzi nu le sunt recunoscute drepturile, vor apela la instanțele de judecată.

 

Doru Crăete, fost sindicalist CEO

 

Articole similare

Back to top button