Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Poliția Locală Târgu Jiu, amenzi pentru tinerii care mănâncă semințe prin parcări

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice verifică periodic zonele publice de pe raza municipiului Târgu Jiu, cunoscute ca fiind frecventate de tineri pe timpul nopții, în scopul prevenirii faptelor antisociale.

“În data de 19.06.2023, în jurul orei 00:30, mai mulți tineri se aflau în parcarea publică de pe strada Narciselor. Patru dintre aceștia au fost surprinși în timp ce aruncau coji de semințe pe domeniul public și având în vedere atitudinea cooperantă a acestora, cât și inițiativa tinerilor de a strânge cojile de semințe aruncate, polițiștii locali i-au legitimat și sancționat contravențional cu avertisment. Nu la fel de cooperantă a fost o altă persoană care a refuzat să se legitimeze, fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 lei.”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Polițiștii locali au purtat discuții cu tinerii despre necesitatea adoptării unui comportament civic, moral și responsabil în societate, dar și despre consecințele încălcării normelor de conviețuire socială.

Articole similare

Back to top button