Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Accident pe Victoriei. O femeie de 60 ani transportată la spital

Un accident rutier între două mașini s-a produs astăzi pe Calea Victoriei din municipiul Târgu Jiu. O femeie în vârstă de 60 de ani, conducătoarea unui din cele două autoturisme, a fost rănită și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din datele de la fața locului, se pare că vinovat este un bărbat de 38 de ani din Târgu Jiu, care a pierdut controlul autoturismului și a intrat pe sensul opus.

“La data de 15 iunie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Victoriei a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul  direcției și a patruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism  condus de o femeie de 60  de ani, din municipiul Târgu Jiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducatoarei auto de 60 de ani.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier.”, a declarat IPJ Gorj.

Articole similare

Back to top button