Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Încă două proiecte pentru Gorj în această săptămână

În cursul acestei săptămâni au fost semnate două proiecte noi pentru județul Gorj. Este vorba despre creșă cu o capacitate de 70 de locuri, la Turceni, o investiție finanțată de Ministerul Dezvoltării prin CNI. Cel de-al doilea proiect vizează adoptarea hotărârii de aprovizionare cu gaze naturale al SE Turceni și SE Ișalnița, fapt ce va conduce realizarea investiției într-un timp mult mai scurt. Cele două proiecte au fost prezentate de președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, care susține că meritele pentru realizarea acestora se datorează Guvernului condus de liberali.

“𝐆𝐨𝐫𝐣, 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆ 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆!

🔵Guvernul condus de liberali și-a arătat, încă o dată, sprijinul pentru județul nostru și a aprobat în această săptămână încă două proiecte pentru Gorj.

🟡În aceste zile s-a semnat proiectul pentru o creșă cu o capacitate de 70 de locuri la Turceni. Este un proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții și așteptat cu nerăbdare de părinții din zonă.

🔵În ultima ședință de guvern condusă de Nicolae Ionel Ciucă  a fost adoptată hotărârea prin care proiectul de aprovizionare cu gaze naturale al SE Turceni și SE Ișalnița să fie de importanță națională, ceea ce grăbește toate procedurile de avizare în așa fel încât investiția să fie realizată în cel mai scurt timp.

🔹️Dezvoltarea rețelei naționale de transport gaze în Gorj va contribui la creșterea siguranței în alimentarea cu energie electrică, asigurarea echilibrării sistemului energetic național și dă încredere oamenilor că CEO are și viitor.

🤝Vreau să-i mulțumesc premierului Nicolae Ciucă pentru tot sprijinul acordat Gorjului în această perioadă în care județul nostru a primit sute de finanțări prin toate programele naționale!

🏆Pentru Gorj, mandatul de premier al președintelui PNL, Nicolae Ciucă, este perioada în care s-au primit cele mai multe finanțări și s-au deschis cele mai multe investiții din ultimii 30 de ani!

✅️Acum depinde doar de noi, de administrațiile publice locale, să cheltuim eficient acești bani!

𝐀𝐬̦𝐚𝐝𝐚𝐫, 𝐬𝐩𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐚𝐛𝐚̆!”, a declarat Ion Iordache.

Articole similare

Back to top button