Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

“Artiștii” care au adresat injurii pe scena din Târgu Jiu s-au ales cu câte o amendă

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public în care persoane aflate pe scena din incinta stadionului ”Constantina Diță” din municipiul Târgu Jiu adresau injurii participanților, în urma verificărilor, cele două persoane s-au ales cu o amendă de 1000 lei.

“Imaginile au fost surprinse la concertul din data de 10 iunie, concert dedicat absolvenților de gimnaziu și liceu.

Au fost derulate demersuri pentru identificarea persoanelor de pe scenă care adresează injurii participanților.

Față de 2 persoane a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, în conformitate cu prevederile art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 republicată.”, a transmis astăzi Jandarmeria Gorj.

Se dorește și se încearcă pe cât posibil evitarea unor astfel de evenimente, astfel că reprezentanții Jandarmeriei Gorj solicită atât persoanelor care desfășoară activități cultural-artistice, cât și participanților, să adopte o conduită civilizată.

“Jandarmeria Gorj va urmări permanent respectarea prevederilor legale la adunările organizate în spațiul public și face apel atât la persoanele care desfășoară activități cultural-artistice cât și la participanți să manifeste respect și o conduită civică civilizată.”, a adăugat Jandarmeria Gorj.

Articole similare

Back to top button