Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Fost prefect de Gorj, noul președinte al USR Târgu Jiu

USR Târgu Jiu are un nou președinte. Este vorba despre fostul prefect al județului Gorj, Corneliu Răducan-Morega, intrat în partid în urmă cu 3 ani.  Până de curând, funcția de președinte al organizației de la Târgu Jiu a fost ocupată de Bogdan Vladu, care acum ocupă o funcție în conducerea județeană a USR Gorj. Numirea lui Morega în fruntea organizației municipale a fost făcută de președintele USR Gorj, Radu Miruță, pe pagina sa de socializare.

De astazi, Corneliu Răducan-Morega este noul presedinte al USR Targu Jiu.

Cornel a intrat in USR acum 3 ani, fix impotriva a ceea ce exista in acest mediu politic local pana atunci. Acum isi asuma noi responsabilitati alaturi de o echipa cu viziuni comune, care considera ca aceasta zona merita mult mai mult.

Ii multumesc lui Bogdan Vladu, al carui mandat s-a sfarsit de curand, pentru contributia avuta pana acum in echipa USR Tg Jiu si pentru ca a decis sa isi aduca in continuare aportul in USR in ceea ce inseamna solutii pentru problemele acestui judet! Bogdan este membru in conducerea judeteana a USR Gorj.

Succes, Cornel!

 

Articole similare

Back to top button