Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Amenzi de 113.000 lei aplicate de ITM Gorj

În perioada 22-26 mai 2023, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au efectuat 60 controale care au vizat atât relațiile de muncă, cât și securitatea și sănătatea în muncă. Au fost aplicate 26 sancțiuni contravenționale în valoare de 113.000 lei și dispuse 131 măsuri obligatorii în vederea intrării în legalitate.

„Accidentele de muncă și măsurile de prevenire a acestora reprezintă pentru Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj o prioritate, în acest sens , în funcție de gravitatea faptelor constatate, atunci când securitatea și sănătatea lucrătorilor este pusă în pericol, inspectorii de muncă vor dispune măsuri legale în consecință, cum ar fi sistarea activității desfășurate, oprirea echipamentelor de muncă, remedierea neconformităților constatate și aplicarea sancțiunilor contravenționale.”, a declarat George Octavian Romanescu, Inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Articole similare

Back to top button