Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Scoarța: Surpriză pentru majorii și cuplurile ce împlinesc 50 de ani de căsnicie

Surpriză pentru locuitorii comunei Scoarța. Ediul Ion Stamatoiu a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare prin care informează cetățenii cu privire la surprizele ce îi așteaptă. Aceste “atenții din partea primăriei” le vor fi acordate tinerilor care împlinesc 18 ani și cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie.

“TINERII din comuna Scoarța, ce împlinesc vârsta de 18 ani în decursul anului 2023 și au domiciliul pe raza comunei, sunt rugați, să se prezinte la sediul primăriei comunei Scoarța, cu o copie după certificatul de naștere și o copie după cartea de identitate!

CÂT ȘI:

CUPLURILE ce împlinesc 50 de ani de căsnicie în decursul anului 2023 și au domiciliul pe raza comunei Scoarța, sunt rugați, să se prezinte la sediul primăriei comunei Scoarța, cu câte o copie după cărțile de identitate și după certificatul de căsătorie!

DOCUMENTELE, SE PRIMESC PÂNĂ LA DATA DE: 20 iunie 2023!

Aceștia, vor primii o diplomă și o atenție din partea primăriei comunei Scoarța, în cadrul festivității ce se va desfășura în data de 29 iunie 2023!

VĂ RUGĂM, DISTRIBUIȚI MAI DEPARTE!”

Articole similare

Back to top button